Elmia mässan

JN - Maskin på Elmia mässan

Välkommen till Johan Nordström Verktygsmaskiner AB:s monter B05:46 under Elmia Verktygsmaskiner-mässan, 14-17 maj 2024. I vår monter presenterar vi ett urval av spånavskiljande verktygsmaskiner som representerar det senaste inom tillverkningsindustrin. Vårt sortiment inkluderar svarvar, fräsmaskiner, slipmaskiner och fleroperationsmaskiner från några av de mest erkända tillverkarna i världen. Alltid fokus på precision och pålitlighet. 

Med en historia som sträcker sig tillbaka till 1955, har Johan Nordström Verktygsmaskiner AB lång erfarenhet av att tillgodose den svenska industrins behov av verktygsmaskiner. Vi är stolta över att vara generalagenter för ledande tillverkare från Tyskland, Schweiz och Japan, vilket ger oss en unik position att erbjuda maskiner som möter en rad olika produktionskrav. 

Vårt mål är att erbjuda lösningar som stöder både nuvarande och framtida produktionsutmaningar, med tanke på de teman som genomsyrar årets mässa: smart industri, hållbar industri och omställbar industri. 

Förutom att utforska vårt maskinutbud, är mässbesökare välkomna att diskutera specifika produktionsutmaningar med oss. Vi är här för att dela vår kunskap, ge råd om maskinval och hjälpa till med att planera för en effektiv och hållbar produktion. 

Vi ser fram emot ditt besök och möjligheten att utforska hur vi tillsammans kan ta din produktion till nästa nivå. Kom förbi monter B05:46 för en närmare titt på vad framtidens teknik kan erbjuda din verksamhet. 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

Rulla till toppen